۱_ما در روابطی که با دیگران بر قرار می‌کنیم  دارای . . . . هستیم.

حقوق متقابل

۲_حق و مسئولیت چه رابطه ای با یکدیگر دارند؟

همراه با هر حق، مسئولیت ها و تکالیفی وجود دارد. برای مثال کودکان حق دارند در خانواده از محبت و مراقبت و خوراک و پوشاک مناسب بهره مند شوند. از طرف دیگر پدر و مادر نیز با این کارها بر گردن فرزندان خود حق می یابند و فرزندان نیز وظیفه و مسئولیت دارند که به والدین خود احترام بگذارند و از آنها اطاعت کنند.

۳_مسئولیت چیست؟

مسئولیت یعنی وظایفی که هر یک از ما به عهده داریم و انتظار می رود آنها را انجام دهیم.

۴_فرد مسئولیت پذیر به چه کسی گفته می شود؟

وقتی فردی وظایف و تکالیف خود را خوب انجام می‌دهد می‌گویند او فرد مسئولیت پذیری است.

۵_من در برابر چه چیز و چه کسانی مسئول هستم؟

من در برابر خداوند، خودم، دیگران و محیط زندگی خود مسئول هستم.

۶_وظیفه من در برابر خداوند چیست؟

وظیفه من این است که خداوند را عبادت کنم، شکرگزار نعمت هایش باشم و از دستورات او که برای سعادت و خوشبختی من است پیروی کنم.

۷_شکرگزاری خداوند یعنی چه؟

شکرگزاری، استفاده صحیح از نعمت‌ها، قدر نعمت ها را دانستن و به هدر ندادن آنهاست.

۸_من چگونه نسبت به خودم مسئول هستم؟

من با خوردن غذای مناسب و پرهیز از غذاها یا مواد مضر، رعایت بهداشت و نظافت، خواب کافی و ورزش از بدنم مراقبت می کنم. من از بدن خودم در مقابل موقعیت های خطرناک مثل سرما یا گرمای شدید، ترقه بازی، عبور از خیابان و جاده با بی احتیاطی و نظایر آن محافظت می کنم.

من باید تلاش کنم استعداد های خودم را بشناسم و آنها را شکوفا کنم.

۹_من نسبت به اعضای خانواده چه مسئولیتی دارم؟

من در کارهای خانه با پدر و مادرم همکاری می‌کنم. وظایف شخصی خودم را در دوش دیگران نمی گذارم. از پدر و مادرم اطاعت می کنم و به نصیحت هایشان گوش می دهم؛ چون آنها خوشبختی مرا می خواهند.

به خواهران و برادرانم کمک و از آنها مراقبت می نمایم.

می‌دانم باید به اعضای خانواده ام احترام بگذارم و هرگز نباید با پدر و مادر با تندی و گستاخی صحبت کنم. از هر تصمیم و کاری که باعث ناراحتی آنها می‌شود خودداری می کنم.

۱۰_من در مدرسه چه وظیفه ای دارم؟

مقررات و نظم کلاس و مدرسه را رعایت می کنم.

در مدرسه همه تلاش می‌کنند تا من بیاموزم و پیشرفت کنم. با معلمان و دیگر مسئولان مدرسه با ادب و احترام برخورد می‌کنم.

به توصیه‌های معلم گوش می کنم و سعی می‌کنم درسها را خوب یاد بگیرم و تکالیفم را به موقع انجام دهم.

با همکلاسی هایم مهربان هستم و به آنها کمک می کنم.

از اموال عمومی مدرسه که متعلق به همه است محافظت می کنم.

۱۱_من نسبت به اعضای جامعه چه مسئولیتی دارم؟

در محل زندگی ام طوری رفتار می کنم که همسایگان آزرده نشوند.

برای حفظ امنیت با اهالی محل و مسئولان همکاری می کنم.

من در برابر خون شهیدانی که برای انقلاب اسلامی و دفاع از میهن جان دادند مسئول هستم و خود را موظف به ادامه راه آنها می دانم. من وظیفه دارم به همراه هم وطنانم برای پیشرفت و آبادانی کشورم تلاش کنم. وظیفه دارم از وحدت و استقلال میهن دفاع می کنم.

من علاوه بر کشورم در برابر مسلمانان جهان و همه انسانها مسئول هستم.

۱۲_چه روزی را روز بسیج دانش آموزی نامیده اند؟

هشتم آبان، سالروز شهادت دانش آموز بسیجی، شهید حسین فهمیده را روز بسیج دانش آموزی» نامگذاری کرده اند.

۱۳_من چگونه نسبت به محیط زندگی خود و عالم آفرینش مسئول هستم؟

آب و خاک نور و هوا و گیاه و جانوران نشانه‌های عظمت خلقت خداوند و نعمت هایی برای ما هستند.

باید برای آباد کردن محیط زندگی ام تلاش کنم.

سعی می‌کنم بهداشت و پاکیزگی را در محیط زندگی ام حفظ کنم؛ به محیط زیست آسیب نرسانم و نظم طبیعت را بر هم نزنم.

نمونه سوال مطالعات اجتماعی پایه هفتم فصل ۱ درس ۲

عنوان دومین مطلب آزمایشی من

عنوان اولین مطلب آزمایشی من

کنم ,  ,وظیفه ,مسئول ,مسئولیت ,مدرسه ,می کنم ,من در ,در برابر ,    ,نسبت به

مشخصات

تبلیغات

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

نینجا دیتا گیگ ، دانلود تحقیق ساجو مینویسد مزون فاستونی | لباس‌ خواب (روبدوشامبر) | مد و استایل sanaye2 آرکامد طب ترک arkamedtebtork محمدنشان ALTIN POOSH حرف هایم با مادر(س) کافه دانلود